Letsel

Door een (verkeers)ongeval of incident op uw werk bent u beperkt in uw werk of thuis. U wilt weer aan de slag. DBC ondersteunt u met een multidisciplinaire aanpak van fysiotherapie en mentale coaching.

Gespecialiseerd in rug-, nek- en schouderklachten

Een ongeval kan leiden tot vervelende en aanhoudende klachten en beperkingen, zowel fysiek als mentaal. Met name het houdings- en bewegingsapparaat blijkt dan kwetsbaar te zijn. Daarnaast wordt niet zelden een gevoel van onmacht en onrecht ervaren, omdat men ongewild in een vervelende situatie is terechtgekomen. 

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van rug-, nek- en schouderklachten, hoe langdurig of complex ook. Daarvoor hebben wij een werkwijze ontwikkeld die gebaseerd is op een combinatie van fysiotherapie en psychologische ondersteuning. We bieden functionele oefeningen die het lichaam versterken en we leren u om te gaan met eventuele resterende beperkingen. Ook stimuleren wij u om te werken aan uw lichaam en aan uw zelfbewustzijn. En om zorgvuldig met uzelf om te gaan. We kijken hierbij ook naar de rol en verantwoordelijkheid van een eventuele werkgever.

Bewezen resultaten

De DBC-methodiek wordt als sinds vele jaren en in 22 landen uitgevoerd en is wetenschappelijk onderbouwd. Zo kunnen wij een behandelprogramma aanbieden dat werkt. Met blijvend resultaat. Lees hier verhalen van cliënten die succesvol gebruik hebben gemaakt van de DBC-methodiek.

 

Vergoeding

Een traject bij DBC kan op verschillende manieren vergoed worden. Zijn uw klachten het gevolg van letselschade, dan kunt u de kosten - na overleg - mogelijk vergoed krijgen door de aansprakelijke verzekeraar. DBC heeft een goede relatie met deze verzekeraars en kan u hierin ondersteunen.

Wilt u meer informatie of een advies?

Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden.