Ketenpartner

DBC werkt vanuit haar expertise van geïntegreerde fysiotherapie en psychologie graag samen met betrokken partijen op het gebied van verzuim, arbeidsreïntegratie en duurzame inzetbaarheid.
Bedrijven besteden steeds meer aandacht aan de inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers. Uit noodzaak dan wel overtuiging. De pensioenleeftijd gaat omhoog, de financiering van arbeidsverzuim verschuift. Arbeidsgezondheid wordt daarmee een gezamenlijk belang van werkgever en werknemer en een gezamenlijke verantwoordelijkheid. 

Effectief behandelprogramma 

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van rug-, nek- en schouderklachten, hoe langdurig of complex ook. Wij hebben daarvoor een methode ontwikkeld die gebaseerd is op een combinatie van fysiotherapeutische en psychologische ondersteuning. We bieden functionele oefeningen die het lichaam versterken en we leren cliënten om te gaan met eventuele resterende klachten en besprekingen, waarbij functieherstel voorop staat en op deze manier arbeidsreïntegratie duurzaam wordt.

Elke partij zijn eigen verantwoordelijkheid

Bij DBC geloven wij dat elke partij zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. Dat is de sleutel tot duurzame inzetbaarheid. Bij werkgevers zien we dat zij in toenemende mate zelf de verantwoordelijkheid willen nemen voor een zorgvuldig en effectief verzuim- en preventiebeleid. En daarbij vaak samen met externe partijen op zoek zijn naar de realisatie daarvan. Onze verantwoordelijkheid als DBC is het aanbieden van een effectief behandelprogramma en onze cliënten stimuleren we in hun verantwoordelijkheid, om te werken aan hun lichaam en zelfbewustzijn.

Download hier de brochure voor ketenpartners.