Arbeid

Als u door lichamelijke en misschien ook mentale klachten beperkt wordt in uw dagelijkse activiteiten op het werk, is dat vervelend. Wellicht heeft u al gewone fysiotherapie gehad zonder echt structurele verbetering te merken. Frustrerend. DBC kan u ongetwijfeld verder helpen.
Gespecialiseerd in rug-, nek- en schouderklachten

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van rug-, nek- en schouderklachten, hoe langdurig of complex ook. Daarvoor hebben we een werkwijze ontwikkeld die gebaseerd is op een combinatie van fysiotherapie en psychologische ondersteuning. We bieden functionele oefeningen die het lichaam versterken en we leren u om te gaan met eventuele resterende beperkingen. Ook stimuleren wij u om te werken aan uw lichaam en aan uw zelfbewustzijn. En om zorgvuldig met uzelf om te gaan. We kijken hierbij ook naar de rol en verantwoordelijkheid van een eventuele werkgever. Inzicht in uw werkzaamheden is van essentieel belang. Een bezoek aan uw werkplek, indien aanwezig, maakt dan ook integraal onderdeel uit van uw behandelprogramma.

Bewezen resultaten

De DBC-methodiek wordt als sinds vele jaren en in 22 landen uitgevoerd en is wetenschappelijk onderbouwd. Zo kunnen wij een behandelprogramma aanbieden dat werkt. Met blijvend resultaat. Lees hier verhalen van cliënten die succesvol gebruik hebben gemaakt van de DBC-methodiek.

 

Vergoeding

Een traject bij DBC kan op verschillende manieren vergoed worden. Is er sprake van arbeidsverzuim, dan kunt u uw werkgever vragen om de behandeling (deels) te vergoeden. Uiteraard zullen wij u hierbij van een goed advies voorzien.

 

Wilt u meer informatie of een advies?

Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is succesvol verzonden.