Ciran - Behandeling bij langdurige klachten

Herkent u zich hierin? U hebt al langere tijd last van pijn of klachten aan uw bewegingsapparaat en uw klachten nemen niet of nauwelijks af ondanks de optimale zorg van uw huisarts, medisch specialist of fysiotherapeut. Hierdoor bent u beperkt in uw werk of dagelijkse activiteiten. DBC biedt middels de poliklinische revalidatiebehandeling van Ciran aan om u weer op gang te helpen.

Ciran maakt in haar behandeling gebruik van een gecombineerde aanpak van revalidatie en maatschappelijke activering. De revalidatiezorg van Ciran is gericht op het zelf leren managen van gezondheid en gedrag. In het verbeteren van gezondheid staan functioneren en maatschappelijk participeren centraal, omdat deze in grote mate bijdragen aan het gezond zijn en blijven. Wilt u meer informatie over Ciran, neemt u dan een kijkje op www.ciran.nl.

DBC is sinds november 2010 gecertificeerd om deze nieuwe en innovatieve vorm van poliklinische revalidatie aan te bieden. 

Behandelduur 16 weken

Gemiddeld vraagt een behandeling bij Ciran een tijdsinvestering van 5 tot 10 uur per week, gedurende 16 weken. De Ciran behandeling is erop gericht u binnen een termijn van 8 weken weer maatschappelijk te laten functioneren. Zoals gezegd is dit een zowel lichamelijk als geestelijk intensief programma en dient u zich te realiseren dat er voldoende ruimte in uw agenda gereserveerd zal moeten worden.

CIRAN wordt vergoed de zorgverzekeraar

Als u een verwijzing hebt van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist dan vergoedt de zorgverzekeraar de kosten. Hoe de vergoeding precies is geregeld leest u hier. Neemt contact met ons op als u hier vragen over heeft. 

DBC Vestigingen


Adresgegevens vindt u bij: DBC vestigingen

Afspraak maken voor een CIRAN intake

Wilt u een afspraak maken voor een CIRAN behandeling >  
contact Veelgestelde vragen >

Wilt u meer informatie of een advies? Vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.